Naar Hostwriters.nl

Antwoord 2: Ik spring uit bed, huppel naar de badkamer, groet de dingen die me stralend toelachen. Na een vers croissantje met kleurige hagelslag vlinder ik naar mijn oppietoppie peeceetje die me ronkend verwelkomt om verder te werken aan mijn meesterwerkje(s).

WELK SOORT SCHRIJVER BEN JIJ?

Voor de schrijver, beschreven in antwoord 1, zou er rond je persoontje een soort van cordon sanitaire getrokken moeten worden, maar dat laat jij niet aan je vrolijk pompende hartje komen. 
Je bent dankbaar voor iedere ademteug die je gegund is en je laat niet na dat aan de wereld kond te doen. 
Schrijven is een voorrecht, positieve recensenten druk je aan je zwoegende boezem en negatieve recensenten mogen rekenen op je spijt dat ze je niet ‘begrijpen’. 

Je houdt van katten, honden, cavia’s, konijnen, paarden, hangbuikzwijntjes, hertenkalfjes en olifantenbaby’s. De sterren en de I Ching hebben voor jou geen geheimen en je verwondert je om de negativiteit die je overal tegenkomt op het nieuws en de sociale media. 
Je bent ervan overtuigd dat geluk maakbaar is en dat jij in je eentje in staat bent de wereld om je heen te verbeteren. Waarom je niet in de politiek gaat, is voor velen een raadsel. Mochten mensen om je heen je om de een of andere onduidelijke reden onuitstaanbaar vinden dat is dan, volgens jou, geheel en al hun eigen probleem. 
Schrijf ze, zouden we zeggen.  

terug